Isolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Desc
Pagina
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 14

PLAT DAK PIR ISOLATIE kopen bij Budgetdak.nl

Isolatie voor je plat dak is gunstig voor het binnenklimaat en de energierekening. Een plat dak isoleren kun je het beste vanaf de buitenkant doen met PIR isolatie platen, hiermee wordt een condensvrije warmdakconstructie gemaakt. Je kunt een bestaand plat dak met onze isolatieplaten zeer gemakkelijk na-isoleren.

 

Voordelen van dakisolatie plat dak

Eén van de voordelen van dakisolatie voor plat dak is dat het helpt tegen een vochtig binnenklimaat. Door jouw dak te isoleren zorg je voor een aangenamer binnenklimaat. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je flink kunt besparen op de stookkosten. 

Ook het isoleren van een schuur of overkapping kan voordelen met zich meebrengen die het overwegen waard zijn! 

 • Door isolatie blijft hitte buiten en is het aangenamer in de winter
 • Isolatie voorkomt condens: dit gaat roest en schimmel tegen op uw spullen
 • Isolatie voorkomt condens: hierdoor blijft constructiehout schimmelvrij

Heb je vragen over hoe je de plat dak isolatie voor jouw woning moet aanpakken? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

 

PIR dakisolatie voor plat dak met EPDM

Verschillende soorten daken, hebben verschillende soorten isolatie nodig. Voor een plat dak met EPDM is PIR isolatie de enige juiste keuze. Dit is dan ook de isolatie die wij aanbieden. Ook voor een licht hellend dak is PIR isolatie perfect. Bij Budgetdak vindt u alleen betrouwbare kwaliteit PIR isolatieplaten.

PIR isolatieplaten zijn perfect omdat ze een zeer hoge isolatiewaarde bieden in een relatief dunne plaat. Ze nemen geen vocht op. Ook zijn ze goed beloopbaar, handig voor een plat dak.

Bij het aanbrengen van isolatie op een plat dak in combinatie met EPDM is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste dakopbouw zodat vocht niet gevangen kan raken onder het dak.

Meer weten over de eigenschappen van PIR isolatie? Lees dan deze blog

PIR isolatie juist aanbrengen op een plat dak met EPDM

PIR isolatie juist aanbrengen is erg gemakkelijk. Het dak moet goed schoon zijn, voordat u begint met het plaatsen van isolatieplaten. Controleer altijd van tevoren of de dakrand, na het plaatsen van de isolatie, nog voldoende hoogte heeft. Is dit niet het geval? Gebruik dan dunnere isolatieplaten of verhoog de dakrand.

In veel gevallen begint de opbouw met een dampscherm, zodat condensvorming (en rot) van de dakopbouw wordt voorkomen. Leg vervolgens de isolatieplaten in halfsteens verband op het dak. Ze zijn gemakkelijk op maat te snijden. Bij een geballast systeem kunnen de platen los blijven liggen, bij een verlijmd systeem dienen ze op het dak geschroefd te worden. Vervolgens kan het EPDM volgens de voorschriften worden aangebracht.

Vragen over de juiste opbouw? Neem contact op via info@budgetdak.nl of door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06-23394219

Lees hier meer informatie over het aanbrengen van isolatie op een plat dak.

Dakisolatie bestellen

In onze webshop kun je verschillende soorten diktes dakisolatie bestellen die geschikt zijn voor jouw platte dak. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je ontvangt onder werktijd binnen twee uur een reactie.

 • Zelf te plaatsen zonder brander
 • Meest complete EPDM-pakket
 • Beste prijs voor A-kwaliteit
 • Enkel Europees EPDM
 • Volledig op maat samenstellen
 • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn complimenten."
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten."
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Nu voor de tweede keer hier besteld en weer in 1 dag geleverd. Ook vragen die gesteld werden via whatsapp werden snel beantwoord. Uitstekende service!"
 • 5
  "Fijne website met keuzemodule voor het bestellen van de benodigde materialen. Heb een vraag gesteld via het contact formulier en kreeg snel antwoord. Bij het plaatsen misten we een koppelstukje, dit werd heel snel en netjes opgelost. Fijne service. De plaatsing was ook erg gemakkelijk a.d.h.v. de fimpjes en bijgeleverde instructies."