Isolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Desc
Pagina
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 13

PLAT DAK ISOLATIE kopen bij Budgetdak.nl

Isolatie voor je plat dakk is gunstig voor het binnenklimaat en de energierekening. Een plat dak isoleren kun je het beste vanaf de buitenkant doen, hiermee wordt een condensvrije warmdakconstructie gemaakt. Je kunt een bestaand plat dak met onze isolatieplaten zeer gemakkelijk na-isoleren.

 

Voordelen van dakisolatie plat dak

Eén van de voordelen van dakisolatie voor plat dak is dat het helpt tegen een vochtig binnenklimaat. Door jouw dak te isoleren zorg je voor een aangenamer binnenklimaat. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je flink kunt besparen op de stookkosten. Wie wil dit nou niet? Heb je vragen over dakisolatie voor jouw woning of schuur? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

 

PIR dakisolatie voor plat dak met EPDM

Verschillende soorten daken, hebben verschillende soorten isolatie nodig. Voor een plat dak met EPDM is PIR isolatie de enige juiste keuze. Dit is dan ook de isolatie die wij aanbieden. Ook voor een licht hellend dak is PIR isolatie perfect. Bij Budgetdak vindt u alleen betrouwbare kwaliteit PIR isolatieplaten.

PIR isolatieplaten zijn perfect omdat ze een zeer hoge isolatiewaarde bieden in een relatief dunne plaat. Ze nemen geen vocht op. Ook zijn ze goe beloopbaar, handig voor een plat dak.

Bij het aanbrengen van isolatie op een plat dak in combinatie met EPDM is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste dakopbouw zodat vocht niet gevangen kan raken onder het dak.

PIR isolatie juist aanbrengen op een plat dak met EPDM

PIR isolatie juist aanbrengen is erg gemakkelijk. Het dak moet goed schoon zijn, voordat je begint met het plaatsen van isolatieplaten. Controleer altijd van tevoren of de dakrand, na het plaatsen van de isolatie, nog voldoende hoogte heeft. Is dit niet het geval? Gebruik dan dunnere isolatieplaten of verhoog de dakrand.

In veel gevallen begint de opbouw met een dampscherm, zodat condensvorming (en rotten) van de dakkopbouw wordt voorkomen. Leg vervolgens de isolatieplaten in halfsteens verband op het dak. Ze zijn gemakkelijk op maat te snijden. Bij een geballast systeem kunnen de platen los blijven liggen, bij een verlijmd systeem dienen ze op het dak geschroefd te worden. Vervolgens kan het EPDM volgens de voorschriften worden aangebracht.

Vragen over de juiste opbouw? Neem contact op via info@budgetdak.nl of door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06-23394219

Lees hier meer informatie over het aanbrengen van isolatie op een plat dak.

Dakisolatie bestellen

In onze webshop kun je verschillende soorten diktes dakisolatie bestellen die geschikt zijn voor jouw platte dak. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je ontvangt onder werktijd binnen twee uur een reactie.

 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn Complimenten"
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten"
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Geweldige service echt top bedrijf!!"
 • 5
  "De huisstijl, het product en de service !"