Lichtkoepels

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Desc
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 11

LICHTKOEPEL kopen bij Budgetdak.nl

Een lichtkoepel plaatsen of vervangen kan het beste wanneer je werkzaamheden aan je plat dak verricht, zoals het leggen van EPDM dakbedekking. Bij het plaatsen van een lichtkoepel neem je sowieso je dak onder handen, vandaar. Dan kan het net zo goed allemaal in één keer toch?

 

Waarom een lichtkoepel plaatsen?

Een lichtkoepel draagt bij aan een beter woonklimaat. Door een lichtkoepel te plaatsen komt er meer daglicht in je woning. Heb je een kamer in huis waar je niet graag verblijft, simpelweg omdat het daar erg donker is? Dan kun je zelf een lichtkoepel plaatsen om hier verandering in te brengen.  Het geeft ook een mogelijkheid om meer te ventileren in een ruimte, wanneer je kiest voor een lichtkoepel met ventilatie-functie. Wat ook bijdraagt aan een beter woonklimaat: frisse lucht én het voorkomen van vocht- en schimmelproblemen.

 

Welke lichtkoepel moet ik kiezen?

De lichtkoepels met opstanden zijn geschikt voor meer lichtinval én om een ruimte te kunnen ventileren. Heb je een garage of een schuur? Dan kun je gerust kiezen voor een enkelwandige lichtkoepel. Wil je een lichtkoepel plaatsen op het dak van je uitbouw, opbouw of aanbouw? Dan is een dubbelwandige lichtkoepel verstandiger. Dit bespaart heel wat stookkosten.

 

Hoe werkt het plaatsen van een lichtkoepel?

Voordat je de lichtkoepel kan plaatsen, bepaal je eerst de plek waar hij moet komen. Teken de omtrek van het gat (de opstandmaat) haaks af op het dakbeschot en zorg ervoor dat al het voorbereidend werk vervolgens gedaan wordt voor jouw lichtkoepel, zoals het op maat maken van de opening. Nadat de opening op maat is gemaakt kan de lichtkoepel geplaatst worden en de EPDM dakbedekking tegen de randen van de koepel worden vastgeplakt, zodat deze geheel waterdicht zal zijn. Wanneer je een lichtkoepel bestelt krijg je altijd een duidelijke handleiding, waarin je dit kunt nalezen. Wil je van tevoren weten wat er bij komt kijken om een lichtkoepel zelf te plaatsen? Bekijk dan onze tutorial over het plaatsen van een lichtkoepel: Tutorial - plaatsen van een lichtkoepel

 

Contact opnemen

Heb je nog vragen over een lichtkoepel kopen bij Budgetdak.nl? Bijvoorbeeld welke lichtkoepel is geschikt voor jouw dak? Daar willen we je uiteraard altijd advies over geven. Neem contact met ons op als je graag advies op maat wilt. Ook kunnen we je verdere instructies geven over het plaatsen van een lichtkoepel, voordat je een bestelling doet. 

 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn Complimenten"
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten"
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Geweldige service echt top bedrijf!!"
 • 5
  "De huisstijl, het product en de service !"