Gereedschap

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Desc
Pagina
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 16

Gereedschap voor EPDM kopen

Op Budgetdak.nl vind je al het geschikte gereedschap voor EPDM-dakbedekking. Wellicht heb je al enige benodigdheden in huis. Heb je dit niet, dan kun je alle gereedschap gemakkelijk bij je 'dak op maat' bestelling doen of los bestellen. Gebruik onderstaande checklist om te kijken of je alles hebt! 

Welke gereedschap heb ik nodig voor EPDM?

Hieronder hebben we opgesomd welke middelen je nodig hebt. Mocht je iets niet in huis hebben, dan zijn al deze middelen bij ons te bestellen, samen met de EPDM.

 1. Schaar: voor het op maat knippen en voor het fijne knipwerk bij detailleringen.
 2. Harde bezem: voor het aandrukken (nastrijken) van de EPDM in het dakvlak, zodra deze verlijmd is. Daarnaast nog erg handig bij het grondig schoonvegen van bestaande dakbedekking voordat er EPDM op komt.
 3. Lijmrollers: voor het inrollen van de beide types lijm.
 4. EPDM: om een heel goed dak te maken.
 5. Bodemlijm, randenlijm en kit: voor het verlijmen van de EPDM op de diverse ondergronden. Kit voor alle detailleringen en afdichtingen.
 6. EPDM-aandrukrollers: erg handig voor het gelijkmatig aandrukken van de EPDM, met name heel geschikt in gebruik bij het verlijmen (aandrukken) van de dakranden, maar ook voor gebruik van het gelijkmatig aandrukken van de kitnaden.
 7. Kitspuit: uiteraard voor het gebruik in combinatie met onze kit
 8. EPDM Waterafvoer HWA: 95% van de daken heeft een afvoer nodig

Bestel hier

Hoe bestel ik de juiste EPDM?

EPDM-gereedschap heb je nodig voor het verwijderen van oude EPDM en het leggen van nieuwe EPDM. De stappen die komen kijken bij dit proces zijn: meet je dak op, voer je gegevens in op Budgetdak.nl en plaats je bestelling, kies na binnenkomst van de materialen een geschikte dag uit, volg de instructiehandleiding, verwijder de bestaande dakbedekking en breng de dakbedekking aan volgens de beschrijving. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Budgetdak.nl

Meer informatie over gereedschap of EPDM

Zit het gewenste gereedschap niet tussen bovenstaande voorbeelden? Geen probleem, dit rijtje is maar een greep uit onze EPDM-gereedschap. Bekijk bij het bestellen van je gereedschap welke mogelijkheden er allemaal zijn. Mis je dan nog steeds iets? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd ons best doen om nog iets voor je te betekenen. Neem ook een kijkje bij 'extra materiaal voor EPDM', waar ook veel handige benodigdheden te bestellen zijn. Ook voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij wensen je veel succes met het leggen van je EPDM!

 • Zelf te plaatsen zonder brander
 • Meest complete EPDM-pakket
 • Beste prijs voor A-kwaliteit
 • Enkel Europees EPDM
 • Volledig op maat samenstellen
 • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn complimenten."
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten."
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Nu voor de tweede keer hier besteld en weer in 1 dag geleverd. Ook vragen die gesteld werden via whatsapp werden snel beantwoord. Uitstekende service!"
 • 5
  "Fijne website met keuzemodule voor het bestellen van de benodigde materialen. Heb een vraag gesteld via het contact formulier en kreeg snel antwoord. Bij het plaatsen misten we een koppelstukje, dit werd heel snel en netjes opgelost. Fijne service. De plaatsing was ook erg gemakkelijk a.d.h.v. de fimpjes en bijgeleverde instructies."