Een nieuwe dakbedekking op maat online bestellen? Dat kan bij Budgetdak.nl. Met ruim 30 jaar ervaring en een compacte organisatie kunnen wij snel en deskundig handelen. En of het nu om een tuinhuisje gaat, een plat dak vervangen of een complete fabriekshal; onze dakbedekking kun je zelf aanbrengen.

In vijf stappen een nieuw waterdicht dak

In onze webshop kun je in 5 stappen een nieuwe dakbedekking voor jouw dakkapel of vakantiewoning bestellen. Jouw bestelling wordt door Budgetdak.nl binnen vier werkdagen in heel Nederland en België verzonden, waarna je aan de slag kunt.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij iedere bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding die precies uitlegt hoe je EPDM aanbrengt. Daarnaast staan onze dak experts altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt ons snel bereiken via whatsapp, email en telefoon. Met onze dak experts aan jouw zijde wordt het aanbrengen van een nieuwe laag EPDM een stuk eenvoudiger! Tip! Bekijk ook eens onze video’s over het aanbrengen van EPDM.

EPDM van topkwaliteit

Wij gebruiken het duurzame EPDM rubber als basismateriaal. Dit type dakbedekking heeft een levensduur van minimaal 50 jaar, zodat je er de komende half eeuw geen omkijken naar hebt. Voor het leggen is geen brander nodig en dankzij onze duidelijke handleiding kun je het prima zonder hulp af.

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)