Een nieuwe dakbedekking op maat online bestellen? Dat kan bij Budgetdak

Budgetdak is dé webshop waar je heel gemakkelijk dakbedekking op maat besteld voor je woning, tuinhuis, garage of bedrijf! Met ruim 40 jaar ervaring en een compacte organisatie kunnen wij snel en deskundig handelen. En of het nu om een tuinhuisje gaat, een plat dak vervangen of een complete fabriekshal; onze dakbedekking kun je zelf aanbrengen.

 

  

 

Ons verhaal

Het verhaal van Budgetdak.nl begint ruim 40 jaar geleden, in de jaren ’80 om precies te zijn. Internet stond nog in de kinderschoenen en van de toevoeging ‘.nl’ achter een bedrijfsnaam had nog nooit iemand gehoord. Het was in die periode dat Maarten Gramsbergen een eigen dakbedekkingbedrijf opzette. In ruim drie decennia groeide Gramsbergen Dakbedekkingen BV uit tot een begrip op het gebied van daken en dakbedekkingen. Met de toetreding van zoon Erik Gramsbergen tot de directie werden de mogelijkheden van internet ontdekt.

Momenteel bestaan we uit een team van drie vaste krachten met inmiddels Erik en echtgenote Martine aan het stuur. Vanuit het Friese Harlingen levert het team kant-en-klare dakbedekkingpakketten aan klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden èn de rest van de wereld. Zelfs op het Caribische Curacao en Bonaire en het Canarische Lanzarote kom je onze dakbedekking tegen.

In vijf stappen naar een nieuw waterdicht dak m.b.v. Budgetdak

In onze webshop kun je, onder het kopje 'dak op maat', heel gemakkelijk in vijf stappen een nieuwe dakbedekking voor jouw dakkapel of vakantiewoning bestellen. Jouw bestelling wordt door Budgetdak.nl binnen vier werkdagen in heel Nederland en België verzonden. Daarna kun je aan de slag! Met een bijbehorende handleiding. Kom je er alsnog niet uit dan helpen we je graag met onze zelfgemaakte tutorials. Heb je verder nog vragen, dan kun je ons heel gemakkelijk een whatsapp berichtje sturen, we reageren heel snel! 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Goede voorbereiding is het halve werk, daar staan we voor bij Budgetdak.nl Bij iedere bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding die precies uitlegt hoe je EPDM aanbrengt. Daarnaast staan onze dak experts altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt ons snel bereiken via whatsapp, email en telefoon. Met onze dak experts aan jouw zijde wordt het aanbrengen van een nieuwe laag EPDM een stuk eenvoudiger! Tip! Bekijk ook eens onze video’s over het aanbrengen van EPDM.

Budgetdak staat voor EPDM van topkwaliteit 

Wij gebruiken het duurzame EPDM rubber als basismateriaal. Dit type dakbedekking heeft een levensduur van minimaal 50 jaar, zodat je er de komende half eeuw geen omkijken naar hebt. Voor het leggen is geen brander nodig en dankzij onze duidelijke handleiding kun je het prima zonder hulp af. Raadpleeg onze pagina's over de desbetreffende producten om meer te weten te komen. Of raadpleeg onze blog, voor interessante kennis! 

Met onze 30 jaar ervaring helpen we je graag! 

  

 

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Zelf te plaatsen zonder brander
  • Meest complete EPDM-pakket
  • Beste prijs voor A-kwaliteit
  • Enkel Europees EPDM
  • Volledig op maat samenstellen
  • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)