Wij van Budgetdak.nl hebben meer dan 40 jaar ervaring in dakbedekking. Inmiddels hebben we vele particulieren en bedrijven geholpen aan EPDM dakbedekking op maat en alle extra benodigdheden voor het leggen van EPDM dakbedekking. We staan er om bekend dat we alle producten precies en snel afleveren, zodat je direct aan de slag kunt met je klus.

Ons team

Het verhaal van Budgetdak.nl begint ruim 40 jaar geleden, in de jaren ’80 om precies te zijn. Internet stond nog in de kinderschoenen en van de toevoeging ‘.nl’ achter een bedrijfsnaam had nog nooit iemand gehoord. Het was in die periode dat Maarten Gramsbergen een eigen dakbedekkingbedrijf opzette. In ruim drie decennia groeide Gramsbergen Dakbedekkingen BV uit tot een begrip op het gebied van daken en dakbedekkingen. Met de toetreding van zoon Erik tot de directie werden de mogelijkheden van internet ontdekt.

Momenteel bestaan we uit een team van drie vaste krachten met inmiddels Erik en echtgenote Martine aan het stuur. Vanuit het Friese Harlingen levert het team kant-en-klare EPDM dakbedekkingpakketten aan klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden èn de rest van de wereld. Zelfs op het Caribische Curacao en Bonaire en het Canarische Lanzarote kom je onze EPDM dakbedekking tegen.

 • Erik Gramsbergen

  Directeur

  Binnen budgetdak.nl kun je Erik het beste omschrijven als manusje-van-alles. Hij adviseert, telefoneert, verzendt, verkoopt en houdt daarnaast de website bij. Erik heeft op al jouw dakdek-vragen een antwoord. Hij is via de Whatsapp op: 06-23394219 24 uur per dag bereikbaar.

Martine Gramsbergen

Directeur

De stille kracht van budgetdak.nl heet Martine. Zij regelt de boekhouding en als je een proefstukje aanvraagt, zorgt Martine ervoor dat het bij je in de bus belandt.

 • Baukje Meijer

Medewerker Budgetdak

Baukje is een manusje van alles maar vooral inpakker.

 •  
Meer weten over onze producten & diensten?
 • Zelf te plaatsen zonder brander
 • Meest complete EPDM-pakket
 • Beste prijs voor A-kwaliteit
 • Enkel Europees EPDM
 • Volledig op maat samenstellen
 • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)