Verzending & levertijden

Verzending & levertijden

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Tenzij anders aangegeven.

 

Levertijd

Onze pakketten worden door een extern transportbedrijf vervoerd. Als uiterste levertermijn houden wij daarom 10 dagen aan. Mochten de levertijden afwijken, dan vermelden wij dit uiteraard.

 

Product niet op voorraad?

Het kan echter voor komen dat een product tijdelijk niet bij ons voorradig is en dat wij deze moeten bestellen bij de leverancier. Dit geeft uiteraard enige vertraging, daarom sturen wij dan altijd een e-mail met de verwachte levertijd van het product.

 

Verzendkosten

Voor verzendkosten rekenen wij EUR 35,00 Excl. Btw. per pallet (daken boven de 12,5m2) en EUR 19,95 Excl. Btw. per pakketdienst (daken onder de 12,5m2 zonder isolatie en grind of tegels) voor afleveradressen in Nederland. Voor verzenden naar België geldt een toeslag van €25,00 Excl. Btw. Overige verzendkosten op aanvraag.

 

Beschadigd pakket

Uiteraard worden je bestellingen met de grootste zorg verpakt en verstuurd. Mocht je een pakket aangeboden krijgen dat ernstig beschadigd of opengemaakt is, dan adviseren wij je dit pakket niet te accepteren. Informeer ons zo spoedig mogelijk en laat de transporteur het pakket mee retour nemen. Indien je een beschadigd namelijk wel accepteert, loop je het risico dat de garantievoorwaarden vervallen.

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Zelf te plaatsen zonder brander
  • Meest complete EPDM-pakket
  • Beste prijs voor A-kwaliteit
  • Enkel Europees EPDM
  • Volledig op maat samenstellen
  • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)