Retourneren

Uiteraard zijn we bereid bestelde of geleverde artikelen te annuleren of retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kun je tegen bepaalde voorwaarden retourneren. EPDM-dakbedekking die speciaal voor jou op maat is gemaakt, kunnen wij niet annuleren of retour nemen. Overige materialen kunnen we annuleren of nemen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour,  mits de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat is.

Als je aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag exclusief verzendkosten binnen 10 werkdagen na retourzending door Budgetdak.nl op uw bankrekening gecrediteerd. Voldoet de retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden, dan zullen wij een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.

Herroepingsrecht

Je kunt een artikel binnen 14 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van jouw bestelling. Deze voorwaarde geldt niet voor maatwerk. Graag vooraf aan ons het bestelnummer, artikelomschrijving, aantal en een kopie van de bestelopdracht sturen op info@budgetdak.nl

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

Budgetdak.nl


Edisonstraat 9
8861

NA Harlingen

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)