Lijmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Desc
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 10

EPDM lijm kopen bij Budgetdak.nl

Bij Budgetdak.nl koop je EPDM lijm online! Wij verkopen uitsluitend contactlijm en bodemlijm voor Europees EPDM folie. Dit folie is makkelijk aan te brengen met behulp van deze twee soorten EPDM lijm. Heb je vragen over het bestellen deze soorten EPDM lijm? Neem dan gerust contact op

EPDM bodemlijm

Europees EPDM aanbrengen met een verlijmd systeem, begint bij de bodemlijm. Het voordeel van Europese EPDM, is dat schoonmaken of het aanbrengen van een primer niet nodig is. EPDM bodemlijm wordt bij Europees EPDM éénzijdig aangebracht, alleen op het dakvlak. Lekker makkelijk. Deze EODM lijm kan op talloze soorten ondergronden worden aangebracht, zoals bitumen, hout, isolatieplaten of beton. Bodemlijm laat zich zeer snel verwerken, dit kan met een verfroller, maar ook met een spuitpitool. Na het aanbrengen van de lijm moet het 2 (zomer) tot 15 (winter) minuten uitdampen en kan de EPDM aangebracht worden. 

Bodemlijm is NIET geschikt voor het lijmen van EPDM op opstaande randen rondom schoorstenen en lichtkoepels. Bodemlijm blijft namelijk langer zacht dan contactlijm en kan hierdoor het EPDM laten glijden, wat niet de bedoeling is. Gebruik hiervoor onderstaande contactlijm.

EPDM Contactlijm

Bij zowel een verlijmd als een geballast systeem, gebruik je EPDM Contactlijm voor de opstanden en randen van het dak. Contactlijm moet zowel de ondergrond als de EPDM dakbedekking moet worden aangebracht.

Vouw het EPDM zo'n 10 tot 15 cm terug en breng contactlijm aan op het EPDM folie en de ondergrond. Laat de lijm vervolgens handdroog worden en plak dan pas het folie vast. Het zit in één keer vast, dus begin bij de omgevouwen EPDM en druk het folie goed aan met de harde roller en kimroller. 

Vervolgens dienen de randen vastgekit te worden voor een optimaal wind- en waterdichte bevestiging.

Verwerking van EPDM lijm

Om de kwaliteit van EPDM en lijm te garanderen is het verstandig om EPDM te plaatsen onder de volgende weersomstandigheden:

 • boven de 5 graden;
 • bij een droog weertype (maximale luchtvochtigheid 80%) Tip:  kijk ook eens bij weerstations voor een actuele weergave van de luchtvochtigheid. Op zonnige dagen kan de luchtvochtigheid namelijk zeer hoog zijn.

EPDM Lijm bestellen

Kwalitatieve contact- en bodemlijm, geschikt voor EPDM, bestel je eenvoudig hierboven in onze shop. Wil je weten hoeveel EPDM lijm je ongeveer nodig hebt voor jouw dak? Bij alle lijmsoorten op onze website wordt het verbruik duidelijk aangegeven.

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? In onze dak-op-maat module hoef je enkel de  vierkante meters van het dak in te vullen, en dan zorgen wij dat je een afgemeten hoeveelheid EPDM lijmen: bodemlijm, contactlijm en kit krijgt geleverd. Niet te zuinig én niet te veel. Dat is een Budgetdak.

Tip: Voor het verlijmen van grote oppervlakten is Budgetdak EPDM bodemlijm ook verkrijgbaar in een drukvat van 17 liter. In combinatie met een slang en pistool kun je eenvoudig de bodemlijm spuiten en goed verdelen over het oppervlak. Makkelijk in gebruik en zeer snel om de klus te klaren! Met de inhoud van dit drukvat kun je circa 110 m² lijmen.

Neem bij aanvullende vragen contact op via info@budgetdak.nl of door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06-23394219 of appen naar onze whatsapp.

Kies Budgetdak voor je EPDM lijm, met ondersteuning van onze ervaren dakdekkers wordt jouw EPDM klus, een succes. 

 

 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn Complimenten"
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten"
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Geweldige service echt top bedrijf!!"
 • 5
  "De huisstijl, het product en de service !"