Lijmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Desc
Pagina

Artikel 1-9 van in totaal 10

EPDM lijm kopen bij Budgetdak.nl

Bij Budgetdak.nl koop je EPDM lijm online! Wij verkopen uitsluitend contactlijm en bodemlijm voor Europese folie. Deze folie is makkelijk aan te brengen met behulp van deze twee soorten lijm. Heb je vragen over het bestellen deze soorten EPDM lijm? Neem dan uiteraard contact op. 

 

EPDM lijm: Budgetdak Contactlijm

Contactlijm gebruik je bij Europese EPDM uitsluitend voor randen en opstanden. Contactlijm is een EPDM lijmsysteem waarbij de lijm op zowel de ondergrond als de EPDM dakbedekking moet worden aangebracht. De verbinding wordt tot stand gebracht als beide lijm oppervlakken met elkaar in contact worden gebracht. Indien slechts op één van de onderdelen contactlijm wordt aangebracht, zal er nooit een verbinding tot stand komen.

 

EPDM lijm: Budgetdak Bodemlijm

Bodemlijm is NIET geschikt voor het lijmen van EPDM op opstaande randen rondom schoorstenen en lichtkoepels. Bodemlijm blijft namelijk langer week dan contactlijm en kan hierdoor het EPDM laten glijden, wat niet de bedoeling is. Dit is een EPDM lijmsysteem waarbij de lijm enkel en alleen op de ondergrond wordt aangebracht. Deze lijm kan op talloze soorten ondergronden worden aangebracht, zoals bitumen, hout, isolatieplaten of beton. Bodemlijm laat zich zeer snel verwerken, doordat alleen de ondergrond gelijmd hoeft te worden. Na het aanbrengen van de lijm kan het EPDM aangebracht worden. Het voordeel van Europese EPDM, in combinatie met beide lijm soorten, is dat schoonmaken of het aanbrengen van een primer niet noodzakelijk is.

 

Verwerking van EPDM lijmsoorten

Om de kwaliteit van EPDM en het lijm te garanderen is het verstandig om EPDM te plaatsen onder de volgende weersomstandigheden:

 • boven de 5 graden,
 • bij een droog weertype (maximale luchtvochtigheid 80%) Tip:  kijk ook eens bij weerstations voor een actuele weergave van de luchtvochtigheid. Op zonnige dagen kan de luchtvochtigheid namelijk zeer hoog zijn.

 

Lijmen bestellen

Speciale contact- en bodemlijm, geschikt voor EPDM, bestel je eenvoudig via onze webshop. Wil je weten hoeveel lijm je ongeveer nodig hebt voor jouw dak? Bij alle lijmsoorten en daktotaalpakketten op onze website wordt het verbruik duidelijk aangegeven.

Tip: Voor het verlijmen van grote oppervlakten is Budgetdak EPDM contactlijm ook verkrijgbaar in een drukvat van 17 liter. In combinatie met een slang en pistool kun je eenvoudig de contactlijm spuiten en goed verdelen over het oppervlak. Makkelijk in gebruik en zeer snel om de klus te klaren! Met de inhoud van dit drukvat kun je circa 80 m² lijmen.

Neem bij aanvullende vragen contact op via info@budgtedak.nl of door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06-23394219

 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)

Onze klanten vertellen

 • 5
  "Na wat levering problemen is dit tot zeer grote tevredenheid opgelost en werd er topkwaliteit materiaal geleverd. 2 soorten goede lijm,voldoende kit, gewoon top! En met de uidelijk werkinstructies prima zelf aan te brengen. Nogmaals mijn Complimenten"
 • 5
  "Super bedrijf. Kan ze altijd bellen voor uitleg en fijne producten"
 • 4.9
  "De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"
 • 5
  "Geweldige service echt top bedrijf!!"
 • 5
  "De huisstijl, het product en de service !"