Tevreden klanten vertellen

Show je Budgetdak! Heb jij net als de onderstaande klanten je dak bedekt met EPDM? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen met EPDM. Stuur een foto van je resultaat en/of je ervaring met onze webshop naar info@budgetdak.nl. Onder alle inzendingen wordt maandelijks een lekkere zak snoep verloot.


Strak gelegd in Vierlingsbeek

Deze mooie overkapping ziet er strak uit met de EPDM afwerking. En met de isolatie is het er goed toeven.

   


Geslaagd resultaat in Heerenveen

Ook een foto delen? Stuur deze dan naar info@budgetdak.nl.

 heerenveen


Klantreactie Henk Linskens

"De spullen zijn verwerkt en het veranda dak ligt erop, perfect die rubber dakbedekking. Alles prima gelukt, ziet er super uit en de eerste regenbui heeft hij goed doorstaan, dus alles is lekker dicht. Bedankt voor de service, super!"


Klantreactie Erik

"Inmiddels ligt het EPDM op het dak, verlijmd en wel. Nu heb ik maar een klein dak (1,65m x 4,6m) maar het viel toch echt super mee, op 1 dag de platen en het EPDM er op gelegd. De daktrimmen heb ik toch maar in de buurt gehaald, ik had 4 lengtes nodig en dan is 1,5 uur rijden naar Harlingen toch wel wat overdreven. Bedankt voor de goede service en informatie, inmiddels heb ik ook het proefstukje al doorgegeven aan een kennis, hij is namelijk ZZP’er. Klasse!"


Strakke afwerking in Harlingen

Zeer tevreden over het eindresultaat van dit dak in Harlingen!

Referenties-Harlingen


Klantreactie Pieter

"Als leek wou ik dit klusje zelf eens doen zonder er een “duur” mannetje erbij te halen, op zich is het best mee gevallen, alleen het verlijmen van het dak oppervlak met de bus lijm die ik er bij kreeg is een beetje anders gegaan dan ik verwacht had. Ik heb het rechtstreeks vanuit de bus op het dak gegoten en met een stukje triplex uitgesmeerd en daarna met een harde bezem het EPDM aangeveegd om zo het EPDM overal te verkleven. Ik zal waarschijnlijk wel eens een stukje hebben overgeslagen omdat ik na een paar uurtjes zag dat er kleine “blaasjes” ontstonden waar ik mij niet zo veel zorgen om maakte en het dak eerst maar eens een nachtje met rust liet voor ik de randen begon te verlijmen.


Meter voor meter

Vervolgens heb ik de kanten verlijmd met de contactlijm, wat op zich goed te doen is, metertje voor metertje en rustig aan. Nu had ik niet een al te hoge opstand (4 cm) maar met wat kunst en vliegwerk kon ik de hoeken voor elkaar krijgen door deze te vouwen. Daarna heb ik de HWA er in gezet en afgekit en enkele dagen later de zinken randen die ik bij Budgetdak.nl besteld had er op gemonteerd. Voor zover ben ik best tevreden, Vriendelijke groeten, Pieter"


Tevreden klant keert terug

Een tevreden klant die terug komt, zo zien wij het graag! Ook dit maal heeft Familie de Graaf uit Heerenveen er weer iets moois van gemaakt, ga zo door!

Familie de Graaf


Besteld bij en uitgevoerd door Budgetdak.nl

Deze klant heeft ervoor gekozen om niet alleen het dak te bestellen bij Budgetdak.nl maar ook om het dak door de ervaren vakmensen van Budgetdak.nl uit te laten voeren, het resultaat mag er zijn!
Op het dak is de bestaande dakbedekking inclusief de ballastlaag van grind verwijderd en het EPDM is verlijmd aan de ondergond. Alle detailleringen zijn opnieuw aangebracht en als afwerking heeft de klant gekozen voor een op maat gemaakte zinken afdekrand.

Referenties-Harlingen


Ervaring met EPDM van André

"Het leggen van de EPDM is uiterst simpel. Je maakt je dak schoon en kunt de oude vastliggende lagen laten zitten, mits ze vrij zijn van loszittend grind en dergelijke. Daarna rol je de op maat geleverde EPDM uit, sla het voor de helft terug en je kunt over de gehele breedte de eerste meter van het dak in smeren met lijm. Daarna vouw je een gedeelte terug en rol je het aan met een harde roller, zo doe je je hele dak. De randen verlijmen doe je met een andere lijm. Over de rand kun je nog een trimrand aanbrengen met de daarvoor speciaal gemaakte hoekstukken. Ook eventueel dakdoorvoeren aanbrengen na dat het complete dak is gelegd, doe hier wel een extra rand EPDM omheen en kit deze goed af.

Strak en eenvoudig
Alles is makkelijk zelf te doen maar wel met twee personen. Gebruik wel een voldoende scherp mesje, dit gaat veel makkelijker. Een aantal zakken met troep overgehouden maar het geheel is waterdicht en eerlijk gezegd viel het me alles mee om te leggen en het ligt er strak op, wereld spul! Ik zal het iedereen aanraden en even doorsturen naar jullie."


Handige klant uit Groningen

Een klant uit Groningen heeft de EPDM zelf aangebracht over de bestaande dakbedekking, met een eindresultaat om trots op te zijn.

groningen


Daken Bonaire

We hebben wel 36 EPDM membramen op maat mogen leveren voor deze vakantiewoningen op Bonaire. De totale oppervlakte bedraagt ruim 1000m2

FotogalleryBonaire

 

Komt jouw nieuwe EPDM dak hier bij?

Ook jouw foto's en ervaringen met EPDM van Budgetdak.nl met ons delen? Stuur deze dan naar info@budgetdak.nl en dan prijkt hij binnenkort ook op deze pagina. Je helpt ons met je ervaring om onze service nog beter te maken en wie weet ontvang je een lekkere zak snoep.

Bestel hier jouw EPDM dakbedekking en ontvang een compleet pakket exact op maat waar je gelijk mee aan de slag kan!

Neem contact op  Bestel EPDM

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Zelf te plaatsen zonder brander
  • Meest complete EPDM-pakket
  • Beste prijs voor A-kwaliteit
  • Enkel Europees EPDM
  • Volledig op maat samenstellen
  • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)