EPDM dakbedekking dikte

EPDM dakbedekking dikte

Budgetdak.nl biedt EPDM-rubber met een standaarddikte van 1,2 millimeter. Dit rubber wordt ook wel Europees folie genoemd. Andere bedrijven bieden vaak EPDM-rubber met een dikte van 1,14 millimeter. EPDM-rubber van 1,2 millimeter is gemakkelijker aan te brengen dan de dunnere variant en hoeft niet dubbel verlijmd te worden.

Plat dak isoleren

Voor het isoleren van een plat dak leveren we materiaal van de merken Kingspan, Unilin of Recticel die wel in verschillende diktes te krijgen zijn. Welke dikte jij nodig hebt voor het isoleren van een plat dak bepaal je zelf. Er zijn veel mogelijkheden: Budgetdak.nl biedt isolatiemateriaal van 30 tot 120 millimeter. Daarnaast bieden we PE folie, een dampremmer, van 0,2 millimeter. Zo zorgt Budgetdak voor de perfecte dakisolatie van een plat dak. Als je een plat dak wilt renoveren is het verstandig om ook de isolatie te vernieuwen. Is de isolatie van je platte dak nog niet aan vervanging toe, dan is het niet nodig om deze te renoveren.

EPDM dakbedekking ondergronden

Voordat je EPDM dakbedekking aanschaft, is het wel belangrijk om te weten dat deze dakbedekking niet op alle soorten ondergronden kan worden gelegd. Alle bestaande bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, met uitzondering van oude mastiek dakbedekkingen, dienen als geschikte ondergrond. Ook houten ondergronden en alle soorten isolatiemateriaal zijn prima, met uitzondering van steenwol (MWR) isolatie. Als je het platte dak volledig wilt renoveren en ook de dakisolatie wilt vernieuwen dan biedt Budgetdak.nl PE folie, een dampremmer, of PIR isolatie in verschillende diktes.

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)