• LeveringLevering binnen 2-4 werkdagen
  • NL -  BEWij leveren in heel Nederland én België
  • MailVragen? Binnen 2 uur krijg je een reactie
  • iDealiDeal, overschrijven of gewoon afhalen


Over budgetdak

Een nieuwe dakbedekking op maat online bestellen? Dat kan bij Budgetdak.nl. Met ruim 30 jaar ervaring en een compacte organisatie kunnen wij snel en deskundig handelen. En of het nu om een tuinhuisje gaat, een plat dak vervangen of een complete fabriekshal; onze dakbedekking kun je zelf aanbrengen. Zelfs met twee linkerhanden!
 
In onze webshop kun je in 5 stappen een nieuwe dakbedekking voor jouw dakkapel of vakantiewoning bestellen. Jouw bestelling wordt door Budgetdak.nl binnen vier werkdagen in heel Nederland en België verzonden, waarna je aan de slag kunt! Wij gebruiken het duurzame EPDM rubber als basismateriaal. Dit type dakbedekking heeft een levensduur van minimaal 50 jaar, zodat je er de komende half eeuw geen omkijken naar hebt. Voor het leggen is geen brander nodig en dankzij onze duidelijke handleiding kun je het prima zonder hulp af.
 

 

Vanuit het Friese Harlingen levert Budgetdak.nl je een kwaliteitsproduct voor de laagste prijs in zijn soort. Voer je gegevens online in en ontvang direct een heldere en scherpe offerte.

 

  

 

 

Service OK

Onze service

Goedkoop, Snel & Goed