• LeveringLevering binnen 2-4 werkdagen
 • NL - BEWij leveren in heel Nederland én België
 • MailVragen? Binnen 2 uur krijg je een reactie
 • iDealiDeal, overschrijven of gewoon afhalen


Lekkage plat dak

 

 Een lekkage is niet fijn, en als je te lang wacht is de kans dat er meer schade ontstaat groot. Wij geven je graag een aantal tips om de lekkage op te sporen en te verhelpen.

Lekkage plat dak opsporen

 Bij een lekkage kun je de hulp inroepen van een expert, maar je kunt het natuurlijk ook zelf opsporen. Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen er lekkages ontstaan door scheurtjes in de dakbedekking, door een gestremde/verstopte waterafvoer of door beschadigingen bij de gevelaansluiting of andere detailleringen. Het is aan te raden om het dak regelmatig te controleren. Bij twijfel kun je altijd foto’s naar ons toesturen of ons vragen voor een vrijblijvende dakinspectie.

Daklekkage zelf opsporen

 Zet vaart achter het opsporen van een daklekkage. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat het dakbeschot aangetast wordt. Als je besluit de lekkage zelf op te sporen, onderneem dan de volgende stappen:

 1. Veeg het dak schoon en controleer op beschadigingen.
 2. Een beschadiging op het platte dak ontdekt? Kijk dan of je het kan repareren. Als je weet wat voor type dakbedekking op jouw dak ligt kun je bij ons het juiste materiaal bestellen om de beschadiging op correcte wijze te repareren.
 3. Geen beschadiging? Controleer of het regenwater goed doorloopt.
 4. Een schoorsteen of lichtstraat/koepel op het dak? Controleer op gebreken.

Diverse benodigdheden kun je makkelijk en snel via onze webshop bestellen (los bestellen is mogelijk!).

Geen specifieke oorzaak kunnen vinden? Schakel dan een expert in diehet dak komt controleren (stuur ons een mail!). Het kan voorkomen dat een eerdere lekkage verdere schade heeft toegebracht aan het dak of dat een eerdere reparatie slecht is uitgevoerd. Een natte plek hoeft niet exact de plaats te zijn van de daadwerkelijke lekkage.

 

Kosten reparatie lekkage plat dak

 De kosten van het laten repareren van lekkage is afhankelijk van de grootte en de aard van de lekkage. Laat je goed adviseren, vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk!

  

budgetdak.nl

 

budgetdak.nl

 

 

 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
Onze service

Goedkoop, Snel & Goed