EPDM-dakcoating wit Budgetdak.nl

 Witte dakcoating EPDM

Budgetdak biedt witte EPDM-dakcoating aan als alternatief voor witte EPDM-dakbedekking. Dit kun je namelijk zelf aanbrengen en witte dakbedekking niet. Op deze pagina leggen wij uit hoe dit zit.

Bestel witte EPDM

Waarom EPDM-dakcoating in het wit in plaats van witte EPDM?

Vooral in het voorjaar en de zomer krijgen wij vaak de vraag waarom wij geen witte EPDM verkopen. Helaas bestaat er geen pure witte EPDM-dakbedekking! En daarom verkopen wij dit niet. Dit, omdat het hoofdbestandsdeel roet is. Als we spreken over witte EPDM dan gaat dit vaak om sterk gemodificeerde EPDM. Dit type dakbedekking bestaat maar uit 50% EPDM. Het overige deel bestaat uit toevoegingen van bijvoorbeeld TPO kunststof en andere kunststoffen. Dit zorgt er ook voor dat witte EPDM dakbedekking niet geschikt is om zelf te verwerken. In tegenstelling tot de standaard (zwarte) EPDM-dakbedekking van Prelasti. Witte (gemodificeerde) EPDM dient door een vakman geplaatst te worden. Als alternatief bieden wij witte dakcoating die geschikt is voor Prelasti (en andere soortern) EPDM.

 

Hoe werkt EPDM-dakcoating wit?

Hoe werkt dat dan, EPDM-dakcoating? Witte dakcoating van Budgetdak is handig aan te brengen met rollers. Wil je precies weten hoe je het aanbrengt? Bekijk dan de video hieronder. Hoe werkt de dakcoating met het oog op een verkoelend effect? Dankzij de witte kleur is de coating sterk zonlicht reflecterend en zorgt het voor een verkoelend effect. Staan er zonnepanelen op het dak? Dankzij de witte coating van Budgetdak vergroot je het rendement van jouw zonnepanelen.

Alle voordelen van EPDM-dakcoating wit van Budgetdak op een rij:

  1. Eenvoudig te verwerken
  2. Hoog flexibel
  3. Oplosmiddelvrij
  4. UV- en vorstbestendig
  5. Juiste hechting op EPDM
  6. Rol- en kwastbaar

 

Kun je ook EPDM wit maken met verf van de bouwmarkt?

"Kun je ook witte verf gebruiken van de lokale bouwmarkt?" Vraag je je misschien af. De standaard verfsoorten (in bouwmarkten) zijn vaak alleen "optisch wit". Helemaal niet zo wit in het infrarood gebied, en dat brengt juist de warmte in. Bij het gebruik van de verkeerde witte verf op het dak zal je winst bijna nihil zijn. Wij raden je dan ook aan om voor verf te kiezen dat in het bijzonder voor het dak ontwikkeld is.

 

Hoe breng je EPDM-dakcoating wit aan?

Het aanbrengen van de dakcoating is helemaal niet lastig. Je hebt hier alleen maar een roller voor nodig. Bij Budgetdak helpen we vele klanten. Dus als je vragen hebt: neem gerust contact op. Ook hebben we verschillende tutorials op onze website staan die te maken hebben met EPDM, waaronder deze. Bekijk de video en ga aan de slag!

 

 

Hoe ziet EPDM-dakcoating wit er uit?

In de afgelopen jaren hebben veel klanten al gebruik gemaakt van witte dakcoating voor EPDM. Hoe komt dit er uit te zien? Hieronder delen we drie foto's van afgeronde projecten. Voor meer projecten kun je onze pagina met 'klanten verhalen' raadplegen.


 

witte dakcoating epdm 2  Witte dakcoating3  Witte dakcoating 4

 

Waar kan ik epdm-dakcoating in wit bestellen?

Bij Budgetdak.nl bestel je alles rondom EPDM. Ook dakcoating in de kleur wit! Onze naam zegt het al; we zijn voordelig. We kunnen zelfs alles precies op maat leveren. Zelf de voordelen ervaren van onze witte dakcoating? Je kunt de volgende soorten via onze webshop bestellen! Dit doe je gemakkelijk bij 'Toebehoren'. Hier onder hebben we ze voor je opgesomd.

Je hebt per vierkante meter grofweg 200ML nodig.  Ga je toch liever voor witte EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je nog meer vragen over edpm-dakcoating wit? 

Mocht je nog meer vragen hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Bestel witte EPDM