Wat kost EPDM dakbedekking

Wel leuk en aardig allemaal, maar wat kost dat eigenlijk.. dat EPDM? EPDM in de webshop van budgetdak.nl vind je eigenlijk nergens anders voordeliger. Overtuig jezelf en bereken de kosten van EPDM dakbedekking eenvoudig zelf via onze webshop.

Klaar voor de start?

Vul de vierkante meters en de omtrek van het dak in op deze pagina en bereken de kosten door op de knop “aan mandje toevoegen” te klikken.  Tip: vergeet bij het inmeten van je dak de dakranden niet! Met behulp van dit voorbeeld wordt het inmeten van jouw dak een stuk makkelijker. 

Hulp is onderweg!

Wij van budgetdak staan in de startblokken om jouw verder te helpen. Iedereen verdient een waterdicht dak! Vragen over de staat van het dakbeschot, over onze EPDM of vragen over hoeveel kit/lijm je nodig hebt?  Wees vrij om ze per telefoon, mail of zelfs Whatsapp te stellen.  Uiteraard vind je ook op budgetdak.nl de nodig informatie en video’s voor alle vragen rondom het plaatsen van EPDM.

EPDM: De beste keuze

EPDM is de beste keuze wat betreft dakbedekking. Het materiaal is zeer duurzaam en vergt weinig tot geen onderhoud! Daarnaast is dit materiaal wortelwerend en het bevat het geen schadelijke weekmakers. Dit maakt EPDM daarnaast ook de perfecte basis voor een groendak of daktuin.

Besparen op dakbedekking kosten

Echt besparen op dakbedekking kosten is mogelijk wanneer je besluit het dak zelf opnieuw te bedekken. Bij budgetdak.nl vind je alle benodigdheden om dit project op de juiste manier aan te pakken. Achter de schermen staan onze medewerkers voor jou klaar om je bij te staan met raad en daad. Wij geven advies met betrekking tot het plaatsen van EPDM, het plaatsen van EPDM rondom eventuele obstakels (schoorsteen, lichtkoepel) en met vragen over het plaatsen van de juiste afwatering.

Budgetdak.nl

Met ruim 30 jaar dakdekkerervaring zijn wij in staat om jou op alle fronten te helpen! Vanuit het Friese Harlingen leveren wij kant-en-klare dakbedekkingpakketten. Het grote voordeel van onze organisatie? Ieder telefoontje wordt door een expert beantwoord. Zelf ervaren? Neem contact met ons op!

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)