Wat kost EPDM dakbedekking

Wat kost EPDM dakbedekking?

EPDM is de beste keuze wat betreft dakbedekking als je zelf je dak wilt bedekken. Het materiaal is zeer duurzaam en vergt weinig tot geen onderhoud! Daarnaast is dit materiaal wortelwerend en het bevat het geen schadelijke weekmakers. Dit maakt EPDM daarnaast ook de perfecte basis voor een groendak of daktuin. Bovendien heb je geen speciaal gereedschap nodig zoals bij andere dakbedekkingsmaterialen. 

Wel leuk en aardig allemaal, maar wat kost dat eigenlijk.. dat EPDM? Wat EPDM kost in de webshop van budgetdak.nl bereken je eenvoudig zelf via onze webshop. Meet je dak op, vul de maten in en je weet het direct.

Zo bereken je wat EPDM kost

In onze dak op maat module kun je eenvoudig berekenen wat jouw nieuwe EPDM dak zal kosten. Vul de vierkante meters en de omtrek van het dak in op deze pagina en bereken de kosten door op de knop “aan mandje toevoegen” te klikken.  Tip: vergeet bij het inmeten van je dak de dakranden niet! Met behulp van dit voorbeeld wordt het inmeten van jouw dak een stuk makkelijker. 

Onze experts helpen jou met al je vragen

Wij van budgetdak staan in de startblokken om jouw verder te helpen. Iedereen verdient een waterdicht dak! Vragen over de staat van het dakbeschot, over onze EPDM of vragen over hoeveel kit/lijm je nodig hebt? Wees vrij om ze per telefoon, mail of zelfs Whatsapp te stellen. Uiteraard vind je ook op budgetdak.nl de nodige informatie en video’s voor alle vragen rondom het plaatsen van EPDM.

Besparen op dakbedekking kosten

Echt besparen op dakbedekking kosten is mogelijk wanneer je besluit het dak zelf opnieuw te bedekken. Bij budgetdak.nl vind je alle benodigdheden om dit project op de juiste manier aan te pakken. Achter de schermen staan onze medewerkers voor jou klaar om je bij te staan met raad en daad. Wij geven advies met betrekking tot het plaatsen van EPDM, het plaatsen van EPDM rondom eventuele obstakels (schoorsteen, lichtkoepel) en met vragen over het plaatsen van de juiste afwatering.

Budgetdak.nl

Met ruim 30 jaar dakdekkerervaring zijn wij in staat om jou op alle fronten te helpen! Vanuit het Friese Harlingen leveren wij kant-en-klare dakbedekkingpakketten. Het grote voordeel van onze organisatie? Ieder telefoontje wordt door een expert in dakdekken beantwoordt. Zelf ervaren? Neem contact met ons op!

witte dakcoating bestellen welke hemelwaterafvoeren

EPDM dak op maat

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)