Lichtkoepels plat dak

Lichtkoepels op plat dak installeren

Wil je graag een lichtkoepel installeren op je plat dak? Dit kun je laten doen, maar dit kun je ook zelf doen. Wij bij budgetdak.nl maken dit mogelijk. Op onze webshop vind je de benodigdheden voor een lichtkoepel. Je hele dak renoveren met EPDM? We helpen je aan een compleet dakbedekkingspakket, exact op maat. Wij beschikken over diverse gangbare maten lichtkoepels en leveren ze in verschillende materialen en samenstellingen. Staat jouw maat er niet tussen? Mail, bel , chat of whatsapp dan met ons. 

lichtkoepel plat dak

 

Welke lichtkoepel voor mijn plat dak moet ik kiezen

Lichtkoepels zijn ideaal om ruimtes met een plat dak van meer lichtinval te voorzien, en een mogelijkheid tot ventileren te maken.

Bij de keuze van een lichtkoepel, moet je rekening houden met het gebruik van de ruimte. Is het een schuur of garage? Dan kun je kiezen voor een enkelwandige lichtkoepel. Deze zijn goedkoper, maar houden warmte slecht vast. Komt de lichtkoepel in een woning, opbouw, aanbouw of geisoleerde garage? Dan doe je er verstandig aan om een dubbelwandige lichtkoepel te kiezen. Zo bespaar je jezelf heel wat stookkosten.

In onze webshop vind je de populairste maten dubbelwandige lichtkoepels: 40x40cm, 40x70cm, 70x70xm, 70x100cm, 100x100cm.

Wil je een enkelwandige lichtkoepel, lichtstraat of een ander formaat lichtkoepel? Neem contact met ons op en we bestellen deze voor je. 

De opstand die bij lichtkoepel plat dak hoort

Om onze dak op maat module voor iedereen zo flexibel mogelijk te houden, dien je de opstand apart te bestellen. Deze opstand is de verbinding tussen je dak en de lichtkoepel zelf. Bestel uiteraard de maat die past bij de maat lichtkoepel die je wilt.

Renoveer je je dak met EPDM? Bestel dan gelijk handige prefab hoeken mee, geleverd inclusief kit! Hiermee kun je de lichtkoepel eenvoudig waterdicht maken.

Lichtkoepel voor plat dak bestellen

Zoals gewend bieden wij lichtkoepels aan voor zeer scherpe prijzen. In onze webshop kun je alle actuele prijzen van de lichtkoepels en opstanden die hierboven genoemd worden bekijken. Heb je nog vragen? Of wil je dat wij met je meedenken? Dan kun je simpelweg bellen of je kunt een foto sturen van je huidige situatie. Wij kunnen dan met je meekijken en advies op maat geven. 

Lichtkoepels installeren op je plat dak doe je zo!

Onze dakdekker laat je in dit filmpje zien hoe je de lichtkoepel installeert en waterdicht afwerkt met EPDM.

 

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)