EPDM dakbedekking - Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Dakbedekking plat dak zelf leggen

Dakbedekking voor je plat dak zelf leggen kan heel gemakkelijk door een pakket op maat te bestellen bij Budgetdak. Op de webshop van budgetdak kun je gemakkelijk een bestelling doen, waarna je een pakket op maat thuis gestuurd krijgt binnen 2 tot 4 werkdagen.

Materiaal dakbedekking plat dak zelf leggen met Budgetdak.nl

Bij het bestelproces op de webshop van Budgetdak stel jij een pakket samen naar eigen wensen. Je kiest de vorm van je dak (na het opmeten ervan), de bevestiging, het isolatiemateriaal en isolatiedikte, hemelafvoeren en ontluchting. Ook krijg je verschillende opties op gebied van afwerking en wel of geen lichtkoepel. Tot slot kun je nog veel extra materiaal erbij bestellen (ook op aanvraag). Mocht datgene wat jij wilt niet tussen de opties staan, neem dan contact op. Wij regelen het voor je

Dakbeddekking plat dak zelf leggen met een pakket op maat

Na het plaatsen van je bestelling wordt het pakket op maat samengesteld voor je. Zelfs de lijm wordt op maat geleverd. Met de bijgeleverde handleiding, informatie op onze website én gratis advies van onze experts ben jij voorzien van alles om dakbedekking zelf te leggen op je plat dak.

Tevreden klanten gingen je voor

Geregeld krijgen wij een reviews van klanten die ook zelf dakbedekking hebben gelegd, aan de hand van ons geleverde pakket. Lees het verhaal van André als voorbeeld:

"Dakbedekking plat dak zelf leggen met EPDM is uiterst simpel. Je maakt je dak schoon en kunt de oude vastliggende lagen laten zitten (mits ze vrij zijn van loszittend grind en dergelijke). Daarna rol je de op maat geleverde EPDM uit. Je slaat dit vervolgens voor de helft terug en kunt over de gehele breedte de eerste meter van het dak in smeren met lijm. Daarna vouw je een gedeelte terug en rol je het aan met een harde roller. En zo doe je je hele dak. De randen verlijmen doe je met een andere lijm. Over de rand kun je nog een trimrand aanbrengen met de daarvoor speciaal gemaakte hoekstukken. Etc. “

Zo zie je maar: met ons pakket op maat is het erg eenvoudig.

Dakbedekking plat dak voorbereiden

Allereerst willen we aangeven dat je met al je vragen bij ons terecht kan. Met onze jarenlange ervaring en onze vele experts kunnen we je altijd voorzien van advies en extra hulp. Ben je zelf handig? Dan moet de dakbedekking, met behulp van ons pakket, zeker lukken. Zorg allereerst dat je al het gereedschap klaar hebt liggen: schaar, stanleymes, harde bezem en Lijmrollers. Voor het beste resultaat moet EPDM-rubberen dakbedekking op een droge dag geplaatst worden, bij temperaturen boven de 5 graden en luchtvochtigheid 80%. De rest van de stappen die je moet volgen staan omschreven in onze handleiding.

 

Dakbedekking plat dak zelf leggen? Aan de slag!

Je weet nu alles om dakbedekking op je plat dak zelf te leggen. Er kan niks meer fout gaan. Aan de slag! Bestel snel

https://youtu.be/rqnSpFo4gHQ

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Zelf te plaatsen zonder brander
  • Meest complete EPDM-pakket
  • Beste prijs voor A-kwaliteit
  • Enkel Europees EPDM
  • Volledig op maat samenstellen
  • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)