Dakbedekking voor je tuinhuis

Wil jij je tuinhuis opknappen en voorzien van nieuwe dakbedekking? Voor het beste resultaat kun je het dak van jouw tuinhuis of overkapping bedekken met EPDM dakbedekking. Met EPDM beschik je over dakbedekking die ruim 50 jaar lang mee gaat. Met onze webshop bieden we je een mogelijkheid om dakbedekking op maat te bestellen voor je tuinhuis. Inclusief alle benodigdheden krijg je een pakket thuisgestuurd. Vervolgens kun je zelfstandig aan de slag, aan de hand van een uitgebreide handleiding. Heb je toch nog vragen, dan zijn wij de hele dag bereikbaar.  

 

Neem contact op  Bestel EPDM

 

EPDM dakbedekking is zeer geschikt voor een tuinhuis of overkapping!

Dakbedekking vervangen is geen makkelijke klus die zo geklaard is. Je dient een goede dag er voor uit te kiezen, je moet soms nog oude dakbedekking verwijderen en het leggen komt best precies. Je wilt daarom niet ná het leggen van dakbedekking het idee hebben dat je niet de juiste keuzes hebt gemaakt. EPDM is zeer geschikt voor een tuinhuis of een overkapping, omdat het makkelijk te verwerken is, het over een lange levensduur beschikt en het zeer onderhoudsvriendelijk is.

 1. EPDM laat zich makkelijk verwerken
  Bij de verwerking van EPDM is geen brander nodig. Fijn, want je wilt de kans op brand bij een houten tuinhuis natuurlijk tot het minimum beperken.
 2. EPDM beschikt over een lange levensduur
  De kans dat jouw tuinhuis of overkapping toe is aan vervanging is groter dan de kans dat het EPDM toe is aan vervanging. Met een levensduur van meer dan 50 jaar is EPDM niet alleen goed voor uw dak, maar ook voor uw portemonnee.
 3. EPDM is onderhoudsvriendelijk
  EPDM is zeer onderhoudsvriendelijk en is bestand tegen extreme temperaturen (en blijvend elastisch van -35 °C tot + 120 °C), zuren en zouten. Daarnaast komt mosvorming bijna niet voor dankzij de speciale bescherming tegen micro-organismen.

 

Geschikt voor heel veel toepassingen

EPDM is ideaal als dakbedekking voor verschillende soorten tuinhuisjes, schuren, overkappingen, noem maar op. Bij budgetdak.nl hebben we al vele soorten opdrachten voorbij zien komen. Wij zullen altijd hulp bieden als dit nodig is. Dit kan bijvoorbeeld door ons toe te voegen op WhatsApp. Heb je een vraag over je eigen dak? Dan kun je gemakkelijk een foto sturen met een vraag. Wij reageren binnen 2 uur! EPDM kan toegepast worden bij de onderstaande voorbeelden:

 • houten blokhut,
 • lariks douglas kapschuur of
 • geïmpregneerd houten terrasoverkapping.

Verwerking onder elke helling is mogelijk; van zadeldaken tot lessenaar daken. EPDM is in grote afmetingen verkrijgbaar en kan op tuinhuisjes en blokhutten dan ook naadloos verwerkt worden.

 

Gemakkelijk EPDM + toebehoren bestellen 

Naast Prelasti EPDM kun je via onze webshop ook overige toebehoren bestellen die je misschien nodig hebt bij het zelf aanbrengen van EPDM op je plat dak. Denk  aan:

 • ontluchtingen,
 • hemelwaterafvoeren,
 • isolatie,
 • dakgoten,
 • lijm en
 • rollers
 • witte dakcoating, voor als je het binnenklimaat koel wilt houden of voor bijvoorbeeld het vergroten van het rendement van zonnepanelen.

 

Duizenden kanten gingen je al voor

Vele duizenden klanten hebben al EPDM dakbedekking besteld bij Budgetdak.nl. Zelf dakbedekking leggen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. We scoren gemiddeld een 4,6 (van 5) en hebben al vele leuke reacties van klanten mogen ontvangen. Om een voorbeeld te geven:

"Prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding. Bovendien werd alles snel geleverd. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik ben erg tevreden over het geleverde product!"

Bekijk hier onder enkele gerealiseerde projecten op het gebied van dakbedekking voor je tuinhuis.

dakbedekking tuinhuis     

Dakbedekking voor je tuinhuis bestellen? Dat kan zo.

Onze gemakkelijke ‘dak op maat’ tool helpt je de bestelling te plaatsen. Meet je dak, geef de vorm en de afmetingen juist door en bekijk of de bestelling klopt. Luk het je niet alle gegevens juist in te vullen of heb je vragen over de gegevens die je in moet vullen? Stuur ons een foto via WhatsApp of per mail! Wij reageren snel en willen je altijd persoonlijk hulp bieden. 

Neem contact op  Bestel EPDM