Bestel een compleet EPDM dak pakket op maat!

Bestel een EPDM dak op maat dat écht op maat is en helemaal compleet

Ben jij op zoek naar een compleet EPDM dak op maat, met EPDM lijm, EPDM kit en EPDM dakbedekking? En wil jij zelf de controle hebben over wat je bestelt? Ons EPDM dakpakket is dé oplossing op maat! Het EPDM dak op maat pakket bevat alle essentiële benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van jouw EPDM dak. We meten alles precies af, zodat je niet overblijft met resten. Heb jij geen ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking? Dat is mooi! Onze EPDM dakpakketten zijn namelijk ontzettend makkelijk in gebruik! Dit is het perfecte product voor iedere doe-het-zelver en vakman.

Een uniek dak verdient een EPDM dak op maat

Bij de meeste webshops is een EPDM dakpakket een vastgesteld pakket met vaste lengte- en breedtematen en een blik lijm. Dat slaat nergens op! Vinden wij. Wij zijn van mening dat elk vraagstuk die we binnenkrijgen bij onze webshop uniek is. Geen enkele klus is hetzelfde, daarom werken wij uitsluitend op maat. Bij ons kun je jouw EPDM dak op maat tot op de centimeter nauwkeurig bestellen. Het pakket wordt speciaal voor jou zo afgemeten dat wanneer je dak helemaal gelegd is, je niet overblijft met lijm of stukken EPDM dakbedekking. Dat scheelt voor het milieu, en in de portemonee. Bovendien wordt je pakket helemaal compleet geleverd, tot aan de schroefjes voor de daklijst. Wanneer je een lichtkoepel of andere afwerking koopt in onze webshop, dan leveren wij ook de benodigde lijm of kit erbij. 

Een EPDM dak op maat leggen kan je zelf

Naast dat je, een voor jou op maat gemaakte dakpakket ontvangt, krijg je ook een uitgebreide handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt beschreven wat je moet doen en tips om op te letten. Daarnaast staan er ook handige tips en tricks op onze website over hoe jij het beste je dak kan leggen! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze video's.

Mocht het voorkomen dat je zelf er niet uit komt met het leggen van je dak? Niet getreurd! Wij hebben meerdere ervaren dakdekkers in dienst, die voor je klaar staan om vragen te beantwoorden en je te helpen met het leggen van je dak. Toch volledig ontzorgt een nieuw dak? Dat kan! Zij kunnen namelijk ook het dak voor jou leggen. Harstikke handig toch? Kijk daarvoor bij ons dakdekkersbedrijf

welke hemelwaterafvoeren

Bestel nu je EPDM dakpakket op maat!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vul nu jouw maten in op deze pagina, en ontvang een compleet op maat gemaakte EPDM dakpakket, helemaal toegespitst op jouw voorkeuren en wensen. Nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van EPDM? Je kan ook vantevoren een proefstukje aanvragen. Dan weet je precies wat je aanschaft. Dat doe je hier! Wil je toch liever persoonlijk contact met ons opnemen? Dat is ook mogelijk. We zijn te bereiken via het contactformulier, of je kan ons gerust bellen op: 06-51221962.

TIP: Bekijk ook eens de reacties van onze klanten! We hebben al honderden tevreden klanten geholpen! We helpen al meer dan 30 jaar mensen met hun dak, dus we weten waar we het over hebben.

witte dakcoating bestellen welke hemelwaterafvoeren

EPDM dak op maat

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)