Bestel een compleet EPDM dak pakket op maat!

Bestel een EPDM dak op maat dat écht op maat is en helemaal compleet

Ben jij op zoek naar een compleet EPDM dak op maat?  Met EPDM lijm, EPDM kit en EPDM dakbedekking? En wil jij zelf de controle hebben over wat je bestelt? Het unieke EPDM dakpakket van Budgetdak is dé oplossing!

Het EPDM dak op maat pakket bevat alle essentiële benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van jouw EPDM dak. We meten alles precies af, zodat je niet overblijft met resten. Dat scheelt gedoe en kosten. Heb jij geen ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking? Dat is mooi! Onze EPDM dakpakketten zijn namelijk ontzettend makkelijk in gebruik! Dit is het perfecte product voor de doe-het-zelver én de vakman.

witte dakcoating bestellen

EPDM dak op maat van Budgetdak: als enige écht op maat

Bij de meeste webshops is een EPDM dakpakket "op maat" , een vastgesteld pakket met vaste lengte- en breedtematen met een groot blik lijm en paar tubes kit. Dat slaat nergens op! Vinden wij. Wij weten dat elke klus uniek is, en daarom een bouwmaterialenpakket pas handig is en voordelig als het echt op maat is. Bij ons kun je jouw EPDM dak op maat tot op de centimeter nauwkeurig bestellen. Het pakket wordt speciaal voor jou afgemeten. Dat betekent dat je nadat je dak gelegd is, je geen meters EPDM overhoudt, of een half blik lijm, of 3/4 van een doos schroeven. Dat scheelt voor het milieu en in de portemonee. Bovendien hebben we bij Budgetdak het uitzoekwerk voor je gedaan en leveren we alleen materialen met de beste kwaliteit-prijs, zodat je zeker weet dat je minimaal 50 jaar van jouw EPDM dak kan genieten.

Bovendien kan je met een Budgetdak pakket, jouw dak helemaal compleet bestellen, inclusief daktrim, ontluchting, hemelwaterafvoer en lichtkoepel, bijvoorbeeld. Ook hier geldt: je krijgt precies genoeg schroeven, kit etc. 

Een Budgetdak pakket neemt jou het werk uit handen

Een EPDM pakket op maat van Budgetdak? Dat levert jou het volgende gemak op:

 • Geen meters EPDM-afval die duur betaald zijn
 • Geen rekenwerk voor hoeveelheden lijm of schroeven
 • Niet urenlang Googlen over welke lijmen je moet hebben
 • Geen talloze ritjes naar de bouwmarkt omdat je tóch weer iets vergeten bent
 • Niet balen dat je dak snel loslaat omdat de kwaliteit slecht blijkt

Heb je speciale verzoeken? Zoals een ander type EPDM, daktrim, isolatie of lichtkoepel bijvoorbeeld? Omdat Budgetdak een dochterbedrijf is van een allround dakdekkersbedrijf, kunnen wij vrijwel alle dakbedekkingsmaterialen op verzoek leveren. 

Een Budgetdak is makkelijk te maken

Nadat jij je EPDM pakket op maat besteld hebt, wordt het binnen enkele dagen bij jou bezorgd. Nog even wachten op een geschikt weer (helemaal droog en warmer dan 5 graden) en je kunt los! Bereid je goed voor door onze video's te bekijken zoadat je alle handige tips en tricks al in je achterhoofd hebt. Op de dag zelf kun je met onze uitgebreide handleiding aan de slag waarin stap voor stap wordt beschreven wat je moet doen. 

Mocht het voorkomen dat je zelf er niet uit komt met het leggen van je dak? Niet getreurd! Wij hebben meerdere ervaren dakdekkers in dienst, die voor je klaar staan om vragen te beantwoorden en je te helpen met het leggen van je dak.

welke hemelwaterafvoeren

Bestel nu je EPDM dakpakket op maat!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vul nu jouw dakmaten in op deze pagina en ontvang een compleet op maat gemaakt EPDM dakpakket. Nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van ons EPDM? Je kan ook een gratis proefstukje aanvragen! Vragen over wat je allemaal nodig hebt? Volg deze hulp voor onze dak-op-maat module, of vraag het onze ervaren dakdekkers! Zij staan paraat om jouw vragen te beantwoorden en zorgen dat jouw dakdekklus een succesproject wordt. Je mag ons mailen, bellen of Whatsappen.

TIP: Bekijk ook eens de reacties van onze klanten! We hebben al honderden tevreden klanten geholpen! We helpen al meer dan 30 jaar mensen met hun dak, dus we weten waar we het over hebben.

 welke hemelwaterafvoeren

EPDM dak op maat

Meer weten over onze producten & diensten?
 • Zelf te plaatsen zonder brander
 • Meest complete EPDM-pakket
 • Beste prijs voor A-kwaliteit
 • Enkel Europees EPDM
 • Volledig op maat samenstellen
 • Advies van dakdekkers
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)