Bestel een compleet EPDM dakpakket op maat!

Ben jij op zoek naar een compleet EPDM pakket, met EPDM lijm, EPDM kit en EPDM dakbedekking? En wil jij zelf de controle hebben over wat je bestelt? Ons EPDM dakpakket is dé oplossing op maat! Het EPDM pakket bevat alle essentiële benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van jouw EPDM dak. We meten alles precies af, zodat je niet overblijft met resten. Heb jij geen ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking? Dat is mooi! Onze EPDM dakpakketten zijn namelijk ontzettend makkelijk in gebruik! Dit is het perfecte product voor iedere doe-het-zelver en vakman.

Elk dak is uniek

Wij zijn van mening dat elk vraagstuk die we binnenkrijgen bij onze webshop uniek is. Geen enkele klus is hetzelfde, daarom werken wij uitsluitend op maat. Waar je bij de meeste webshops een EPDM dakpakket aanschaft met vastgestelde lengte maten en breedte maten en een blik lijm, bij ons wordt het zo afgemeten dat wanneer je dak helemaal gelegd is, je niet overblijft met lijm of stukken EPDM dakbedekking. Wanneer je een lichtkoepel of iets dergelijks koopt in onze webshop, dan leveren wij ook de benodigde lijm of kit erbij. 

Naast dat je, een voor jou op maat gemaakte dakpakket ontvangt, krijg je ook een uitgebreide handleiding meegeleverd. Daarnaast staan er ook handige tips en tricks op onze website, over hoe jij het beste je dak kan leggen!

Mocht het voorkomen dat je zelf er niet uit komt met het leggen van je dak? Niet getreurd! Wij hebben verschillende monteurs zelf in dienst, die je kunnen voorzien van tips, maar ook je volledig kunnen ontzorgen! Zij kunnen namelijk ook het dak voor jou leggen. Harstikke handig toch?

Bestel nu je EPDM dakpakket op maat!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vul nu jouw maten in op deze pagina, en ontvang een compleet op maat gemaakte EPDM dakpakket, helemaal toegespitst op jouw voorkeuren en wensen. Nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van EPDM? Je kan ook vantevoren een proefstukje aanvragen. Dan weet je precies wat je aanschaft. Dat doe je hier! Wil je toch liever persoonlijk contact met ons opnemen? Dat is ook mogelijk. We zijn te bereiken via het contactformulier, of je kan ons gerust bellen op: 06-51221962.

TIP: Bekijk ook eens de reacties van onze klanten! We hebben al honderden tevreden klanten geholpen! We helpen al meer dan 30 jaar mensen met hun dak, dus we weten waar we het over hebben.

Meer weten over onze producten & diensten?
  • Geen brander nodig
  • Alles in 1 pakket geleverd
  • Betaalbare topkwaliteit
  • EPDM-rubber uit 1 stuk
  • Online samenstellen + bestellen
  • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)