Plat dak isoleren

Een plat dak isoleren kun je het beste vanaf de buitenkant doen. Je kunt een bestaand plat dak met onze isolatieplaten zeer gemakkelijk na-isoleren.

Voordelen van dakisolatie plat dak

Last van een vochtig binnenklimaat? Door jouw dak te isoleren zorg je voor een aangenamer binnenklimaat. Bijkomend voordeel: je kunt fiks besparen op de stookkosten! Wie wil dit nou niet?

Waar moet je op letten bij het isoleren van een plat dak?

 1. Het dak moet goed schoon zijn voordat je begint met het plaatsen van isolatieplaten.
 2. Controleer altijd van tevoren of de dakrand na het plaatsen van de isolatie nog voldoende hoogte heeft. Is dit niet het geval? Gebruik dan dunnere isolatieplaten of verhoog de dakrand.
 3. Je begint met het lijmen van EPDM folie op de ondergrond. EPDM folie is eenvoudig via onze website te bestellen. Je kunt de lijm bij ons ook los bestellen.
 4. Plaats vervolgens de isolatieplaten op de EPDM folie. Wanneer je deze platen bij ons bestelt ontvang je een uitgebreide handleiding om de isolatieplaten zo goed mogelijk te plaatsen.
 5. Bovenop de isolatielaag wordt een laag EPDM geplaatst om het dak netjes af te werken.
 6. Tot slot is het van belang dat je het dak voorziet van afvoer. Alle benodigdheden, waaronder EPDM-pasta, zijn via onze webshop te bestellen.

Soorten dakisolatie plat dak

Wij leveren isolatieplaten van de merken: Kingspan, Unilin of Recticel. In onze webshop kun je verschillende soorten diktes dakisolatie bestellen die geschikt zijn voor jouw platte dak. Advies over onze soorten dakisolatie? Neem contact met ons op via het contactformulier. Je ontvangt binnen twee uur een reactie.

Kosten plat dak isoleren

De kosten voor de dakisolatie kun je eenvoudig en snel via onze webshop berekenen. Alleen lijm of EPDM folie nodig? Je kunt deze producten ook los bestellen. Dankzij onze tips & tricks maken wij van jouw product gegarandeerd een succes!

 

Meer weten over onze producten & diensten?
 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)