• LeveringLevering binnen 2-4 werkdagen
  • NL -  BEWij leveren in heel Nederland én België
  • MailVragen? Binnen 2 uur krijg je een reactie
  • iDealiDeal, overschrijven of gewoon afhalen


Hoe werkt het?

Wij hebben het bestellen van dakbedekking zo overzichtelijk mogelijk voor je gemaakt.
Als je ons 5-stappenplan volgt, kun je zelf snel aan de slag. En mocht je hulp nodig hebben met het bestellen of plaatsen van je dakbedekking, dan staan wij voor je klaar.

Hoe werkt het?


1 - Meet je dak op

Meet het oppervlakte van je dak precies op, inclusief de hoogte en de breedte van de dakrand. Reken vervolgens per zijde 5 tot 10 centimeter extra in als veiligheidsmarge. Hulp nodig? Bekijk dit voorbeeld.


2 - Voer je gegevens in op Budgetdak.nl

Voer de gegevens die je opgemeten hebt in op het formulier op onze website en ontvang direct een heldere en scherpe offerte.


3 – Offerte en betaling

De door ons toegestuurde offerte blijft 4 weken geldig. Als je akkoord gaat met de offerte en de betaling is verwerkt, gaan wij aan de slag. Binnen 1 tot 4 werkdagen na betaling verzenden wij het pakket naar het door jou opgegeven afleveradres.


4 – Verwijder oude dakbedekking

Ga bij het verwijderen van de oude dakbedekking voorzichtig te werk. Snijd het in kleine stukken en houd het dakbeschot heel. Indien je besluit de bestaande dakbedekking te laten liggen, zorg er dan voor dat deze vlak, schoon en vetvrij is.

LET OP: Een mastiek dakbedekking, te herkennen aan de grindlaag, is niet geschikt als ondergrond voor de nieuwe EPDM dakbedekking.


5 - Plaats nieuwe dakbedekking

Het plaatsen van de nieuwe dakbedekking laten wij aan jou over. Lees onze uitgebreide handleiding zorgvuldig door, voordat je aan de slag gaat. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Budgetdak.nl.
LET OP: Voor het beste resultaat moet je de EPDM-rubberen dakbedekking op een droge dag plaatsen. Bij temperaturen boven de 5 graden en bij een droog weertype (maximale luchtvochtigheid 80%).

Uiteraard kunnen wij de dakbedekking ook voor jou plaatsen. Onze ervaren en geschoolde monteurs nemen je het werk graag uit handen. Vraag naar de mogelijkheden om het gehele traject door ons te laten verzorgen.

  

budgetdak.nl

 

budgetdak.nl

 

 

  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
Onze service

Goedkoop, Snel & Goed