• LeveringLevering binnen 2-4 werkdagen
  • NL -  BEWij leveren in heel Nederland én België
  • MailVragen? Binnen 2 uur krijg je een reactie
  • iDealiDeal, overschrijven of gewoon afhalen


Dakbedekking voor een plat dak zelf leggen

Je wilt dakbedekking voor een plat dak zelf leggen. Je bent een echte doe-het-zelver en wilt op de kosten besparen. Bestel dan al het materiaal gemakkelijk en snel via onze webshop. Geen ervaring met het aanbrengen van EPDM dakbedekking? Dat is geen probleem. Met behulp van de bijgeleverde handleiding, informatie op onze website én gratis advies van onze experts wordt het vernieuwen van jouw dak een stuk makkelijker.

 

Vernieuwen, reparatie of renovatie?

Op den duur is ieder dak eens in zijn leven toe aan vervanging; het dak vertoont tekenen van slijtage, je krijgt last van een lekkage of je ontdekt gebreken aan het dak. Soms volstaat een reparatie en in andere gevallen moet de dakbedekking vernieuwd worden. In enkele gevallen is de schade aan het dak zo verergerd dat een complete renovatie noodzakelijk is. Als een lekkage bijvoorbeeld na een lange tijd niet opgelost wordt bestaat de kans dat het dakbeschot wordt aangetast. Bij een renovatie zal dan ook een gedeelte van het dakbeschot vernieuwd moeten worden. Is dit het geval? Neem dan direct contact met ons op.

 

 dakbedekking voor een plat dak zelf leggen

 

Plat dak isoleren

Wil je bij het vernieuwen van jouw dak isolatiemateriaal aanbrengen? Ook daarbij kunnen wij jou helpen. Wij leveren isolatieplaten van de merken Kingspan, Unilin of Recticel. In onze webshop kun je verschillende soorten diktes dakisolatie bestellen die geschikt zijn voor jouw platte dak. Ook handig: op onze website geven wij diverse tips over het isoleren van een plat dak.

Als je aan de slag gaat met jouw dak wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat het hemelwater goed afgevoerd wordt. Via onze webshop kun je uiteenlopende materialen bestellen zoals; hemelwater afvoeren, ontluchtingen, randafwerkingen, grind- en daktegels.

 

Isolatie dakbedekking plat dak zelf leggen

 

Kosten

De kosten voor een reparatie die je zelf uitvoert of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking heb je zelf in de hand! Nog makkelijker: je kunt deze kosten eenvoudig berekenen via onze webshop. Ben je van plan je dak te renoveren? Dan kun je dit het beste over laten aan een expert. Onze medewerkers helpen je hier graag mee. Zij hebben veel ervaring en nemen je het werk graag uit handen! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar: 06-51221962.

  

budgetdak.nl

 

budgetdak.nl

 

 

  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
  • budgetdak.nl
Onze service

Goedkoop, Snel & Goed