• LeveringLevering binnen 2-4 werkdagen
 • NL - BEWij leveren in heel Nederland én België
 • MailVragen? Binnen 2 uur krijg je een reactie
 • iDealiDeal, overschrijven of gewoon afhalen


Dakbedekking tuinhuis

Voor het beste resultaat kun je het dak van jouw tuinhuis of overkapping bedekken met EPDM dakbedekking. Met EPDM beschik je over dakbedekking die ruim 50 jaar lang mee gaat. Je kunt dakbedekking voor jouw tuinhuis/overkapping eenvoudig en snel via onze webshop bestellen.

Wat maakt EPDM dakbedekking zeer geschikt als dakbedekking voor tuinhuizen?


 1. EPDM laat zich makkelijk verwerken
  Bij de verwerking van EPDM is geen brander nodig. Fijn, want je wilt de kans op brand bij een houten tuinhuis natuurlijk tot het minimum beperken.
 2. EPDM beschikt over een lange levensduur
  De kans dat jouw tuinhuis of overkapping toe is aan vervanging is groter dan de kans dat het EPDM toe is aan vervanging. Met een levensduur van meer dan 50 jaar is EPDM niet alleen goed voor uw dak, maar ook voor uw portemonnee.
 3. EPDM is onderhoudsvriendelijk
  EPDM is zeer onderhoudsvriendelijk en is bestand tegen extreme temperaturen (en blijvend elastisch van -35 °C tot + 120 °C), zuren en zouten. Daarnaast komt mosvorming bijna niet voor dankzij de speciale bescherming tegen micro-organismen.

 

EPDM dakbedekking


Toepassingen

EPDM is ideaal als dakbedekking voor uw houten blokhut, lariks douglas kapschuur of geïmpregneerd houten terrasoverkapping. Verwerking onder elke helling is mogelijk; van zadeldaken tot lessenaar daken. EPDM is in grote afmetingen verkrijgbaar en kan op tuinhuisjes en blokhutten dan ook naadloos verwerkt worden.

tuinhuis dakbedekking

 

Overig materiaal

Naast Prelasti EPDM kun je via onze webshop ook overige toebehoren bestellen. Denk bijvoorbeeld aan ontluchtingen, hemelwaterafvoeren, isolatie, dakgoten, lijm en rollers. Je kunt bij ons ook witte dakcoating bestellen, als je het binnenklimaat koel wilt houden of voor bijvoorbeeld het vergroten van het rendement van zonnepanelen.

Hellend dak tuinhuis

 

Kosten dakbedekking tuinhuis

Een indicatie van de mogelijke kosten berekenen? Geef op deze pagina aan wat de vorm van het dak is en vul de bijbehorende afmetingen in. Scroll vervolgens naar beneden om de kosten van uw bestelling te bekijken. Staat de juiste dakvorm er niet tussen? Stuur ons een foto via WhatsApp of per mail! Vragen? Wij beantwoorden ze graag.

 

  

budgetdak.nl

 

budgetdak.nl

 

 

 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
 • budgetdak.nl
Onze service

Goedkoop, Snel & Goed