Dakbedekking schuur

Van plan om de dakbedekking van jouw schuur zelf te vernieuwen? Met EPDM plaats je in een mum van tijd een nieuwe laag dakbedekking. Een groot voordeel van dit product is dat het materiaal op maat gesneden en geleverd wordt. Hierdoor heb je niet te maken met naden en is de kans op lekkages een stuk kleiner. Daarnaast is EPDM praktisch en onderhoudsvrij. Met een EPDM beschermlaag op jouw dak kun je weer tientallen jaren zorgeloos genieten van waterdicht dak. Dakbedekking voor de schuur bestel je eenvoudig en snel via onze webshop. Hulp nodig? Neem gerust contact op met één van onze dakexperts. 

Waarom kiezen voor EPDM?

 1. EPDM is makkelijk te verwerken.
  Er is geen brander voor nodig! EPDM kun je makkelijk verlijmen en is zeer handzaam en soepel dankzij prefab membranen.
 2. De verwachte levensduur van EPDM ligt boven de 50 jaar
  Wanneer je dit vergelijkt met Bitumen gaat EPDM gemiddeld zo’n 25 á 35 jaar langer mee. Met een levensduur van meer dan 50 jaar is EPDM niet alleen goed voor uw dak, maar ook voor uw portemonnee.
 3. EPDM beschikt over een bijzonder licht gewicht
  Lichtgewicht systeem (1,2 – 1,5 mm dik) ca. 1.23 kg/m2/1mm EPDM.

EPDM is ideaal als dakbedekking voor uw garagebox, uitbouw of schuur. Je kunt EPDM in grote afmetingen verkrijgen en is naadloos te verwerken.

Dakbedekking schuur: extra materiaal

Ook ontluchtingen, hemelwaterafvoeren, isolatie, dakgoten, lijm en rollers kun je eenvoudige en snel bestellen via onze webshop. Van plan om zonnepanelen te  bevestigen op het dak van jouw schuur? Wellicht is onze witte dakcoating een goede optie. Met witte dakcoating houd je het binnenklimaat koel en kun je het rendement van jouw zonnepanelen vergroten.

Kosten dakbedekking schuur

De kosten van het vernieuwen van het dak van jouw schuur is afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de oppervlakte van het dak een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten. Met behulp van onze webshop kun je al snel een indicatie van de mogelijke kosten berekenen. Vragen over jouw schuur of over onze diensten? Stuur ons een foto via WhatsApp of per mail!

Meer weten over onze producten & diensten?
 • Geen brander nodig
 • Alles in 1 pakket geleverd
 • Betaalbare topkwaliteit
 • EPDM-rubber uit 1 stuk
 • Online samenstellen + bestellen
 • Makkelijk zelf te plaatsen
 
Edisonstraat 9
8861 NA Harlingen
Route (Googlemaps)
Tel : 06-51221962
Fax: 0517-452511
Mail: info@budgetdak.nl
Openingstijden:
ma t/m vr: van 8-16 uur
(Of open op afspraak)