Witte EPDM dakcoating

 Witte dakcoating EPDM

Budgetdak biedt witte EPDM dakcoating aan als alternatief voor witte EPDM dakbedekking. Dit kun je namelijk zelf aanbrengen en witte dakbedekking niet. Op deze pagina leggen wij uit hoe dit zit.

 

Bestel witte EPDM

Waarom witte EPDM dakcoating en geen witte EPDM dakbedekking?

Met name in het voorjaar en in de zomer krijgen wij vaak de vraag of wij ook witte EPDM dakbedekking verkopen. Helaas bestaat er geen pure witte EPDM dakbedekking, omdat het hoofdbestandsdeel roet is. Als we spreken over witte EPDM dan gaat dit vaak om sterk gemodificeerde EPDM. Dit type dakbedekking bestaat maar uit 50% EPDM. Het overige deel bestaat uit toevoegingen van bijvoorbeeld TPO kunststof en andere kunststoffen. Dit zorgt er ook voor dat witte EPDM dakbedekking niet geschikt is om zelf te verwerken, in tegenstelling tot de standaard (zwarte) EPDM dakbedekking van Prelasti. Witte (gemodificeerde) EPDM dient door een vakman geplaatst te worden. Als alternatief bieden wij witte dakcoating die geschikt is voor Prelasti EPDM.

“Helaas bestaat er geen pure witte EPDM dakbedekking, omdat het hoofdbestandsdeel roet is. Als alternatief bieden wij witte dakcoating die geschikt is voor Prelasti EPDM”

 

Witte EPDM dakcoating

Witte dakcoating van Budgetdak is makkelijk aan te brengen met behulp van rollers. Dankzij de witte kleur is de coating sterk zonlicht reflecterend en zorgt het voor een verkoelend effect. Staan er zonnepanelen op het dak? Dankzij de witte coating van Budgetdak vergroot je het rendement van jouw zonnepanelen.  Alle voordelen van onze dakcoating op een rij:

  • Eenvoudig te verwerken
  • Hoog flexibel
  • Oplosmiddelvrij
  • UV- en vorstbestendig
  • Goede hechting op EPDM
  • Rol- en kwastbaar

 

Witte verf van de bouwmarkt

Kunt u ook witte verf gebruiken van de lokale bouwmarkt? De standaard verfsoorten (verkrijgbaar in bouwmarkten) zijn vaak alleen "optisch wit" en helemaal niet zo wit in het infrarood gebied, en dat brengt juist de warmte in. Bij het gebruik van de verkeerde witte verf op het dak zal je winst vrijwel nihil zijn. Wij raden je dan ook aan om voor verf te kiezen dat speciaal voor het dak ontwikkeld is.

 

Hoe breng je witte dakcoating aan? 

Benieuwd hoe witte dakcoating aangebracht wordt? Bekijk de onderstaande video:

 

Vele klanten gingen u voor

In de afgelopen jaren hebben veel klanten al gebruik gemaakt van witte dakcoating voor EPDM. Hieronder delen we een aantal foto's met u van afgeronde projecten. Voor meer projecten kunt onze pagina met 'klantenverhalen' raadplegen.

 

witte dakcoating epdm 2  Witte dakcoating3  Witte dakcoating 4

 

Witte EPDM dakcoating bestellen

Zelf de voordelen ervaren van onze witte dakcoating? Je kunt de volgende soorten via onze webshop bestellen:

  • EPDM dakcoating WIT 5 liter
  • EPDM dakcoating WIT 750 mililiter
  • EPDM dakcoating WIT 25 liter

Je hebt per vierkante meter ongeveer 200ML nodig. Je vindt deze producten in onze webshop onder EPDM. Ga je toch liever voor witte EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel witte EPDM